Visste du att...

Visste du att...

Här har vi samlat lite roliga och fiffiga knep som hjälper er att hålla bättre ordning hemma. Skicka gärna e-post till oss om du har något kul husmorsknep du vill dela med dig av!

... om kylskåpet luktar illa så ställer du in ett glas soda. Sodavatten drar åt sig lukten.

...mineralvatten på lite hushållspapper gör de rostfria vitvarorna fria från fingeravtryck.

...en glasdörr som gnids in med citronsaft och torkas av med hushållspapper blir skinande ren

...badrumskaklet blir skinande rent om du tvättar det med en biltvättsvamp som innehåller vaxshampo.

...vi städar ca 35 000 kvadratmeter per månad!

...du kan rengöra ett smutsigt grillgaller genom att låta det ligga i Coca-Cola över natten. Skrapa det sedan rent med en boll av ihopknycklad folie och spola av med vatten.

...du kan rengöra fogarna i duschen med en egen magisk deg med 50% bikarbonat och 50% potatismjöl och en liten skvätt vatten. Kleta det på fogarna, låt stå över natten och spola sen av kletet.

...ett sätt att tvätta fönster är att blöta tidningspapper och använda det att tvätta rutan med. Torka sen av med torrt tidningspapper och du slipper alla streck och flammor.

...du kan få skärbrädan ren och fräsch genom att diska den med diskmedel och skölj av den. Häll sedan på rejält med salt och låt stå i 10 minuter, och gnugga sen in saltet med en grov borste. Låt stå igen, och skölj sedan av med vatten.

...du kan ta kål på bananflugor genom att blanda 50% honung och 50% vitvinsvinäger och ett par droppar diskmedel i en burk utan lock. Låt burken sen stå ett par dagar så kommer flugorna dras dit!

Prisförslag

Tjänster

Välj en av våra tjänster för att få priser direkt

Vi söker dig som vill

jobba hos oss

Är du intresserad av ett varierat, socialt och viktigt arbete? Vi på Adlersons letar efter Dig som vill vara en del av vår personalstyrka. Vi ser gärna att du är positiv, har lätt att samarbeta och har du körkort är det ett stort plus. Vi erbjuder arbete runt om i Storstockholm, heltid, deltid eller som ett extra jobb. Låter det spännande? Hör av dig! 

Skicka ditt cv: info@adlersons.se

Kontakta

oss

Behöver ni städhjälp på företaget? Kontakta oss för ett besök!

Kontakta oss

Visste du

att

Du kan rengöra ett smutsigt grillgaller genom att låta det ligga i Coca-Cola över natten. Skrapa det sedan rent med en boll av hopknycklad folie och spola av med vatten.