Storstäd

Storstäd

Vi hjälper dig med storstäd i Stockholm. Adlersons har lång erfarenhet av storstäd och många fler städtjänster. Som städfirma har vi funnits i Stockholm sedan 1954 och vi har ständigt utvecklats enligt gällande miljökrav. Utöver storstädning så erbjuder vi även städtjänster inom fönsterputs, flyttstäd trappstäd och hemstäd. Många av våra kunder väljer också att köpa löpande städhjälp efter utfört storstäd. Priset för storstäd varierar beroende på uppdraget och vi rekommenderar därför att kontakta oss för offert för att få pris på storstädning. Ett storstäd tar vanligtvis från några timmar upp till en dag och utförs av två erfarna städare. Vi utgår från Hägersten och erbjuder våra tjänster inom Stockholm med omnejd. Vi erbjuder våra tjänster till både företag och till privatpersoner som vill nyttja sitt RUT-avdrag.

När behövs ett storstäd?

Våra uppdrag varierar från stort till smått men vanligtvis utför vi ett grundlig rengöring när det närmar sig kalas, jul eller inför att vi skall påbörja ett veckostäd. Vi skräddarsys alltid arbetet efter dina önskemål för att du som kund skall få ett rent hem. Man kan säg att vi rengör från golv till tak, rengöring av lister och skåp. Har du speciella önskemål på hur vi städar hemma hos dig så kommer vi kunna anpassa oss efter dina önskemål.

Som kund hos Adlersons Fönsterputs & Städ AB får du den hjälp du behöver inom städ. Vi är ISO-certifierade och utför vårt arbete enligt branchorganisationen Almegas standard. Vi tar städ på alvar och värdesätter dig som kund i kombination med arbetsmiljö och miljö störst.

Kontakta oss idag så kommer vi och utför ett kostnadsfritt hembesök. Under hembesöket tittar vi på dina behov och föreslår vad som behöver göras. Du får därefter ett prisförslag som du kan ta ställning till. Vanligvis kommer vi kunna påbörja städtjänster inom några dagar från att du lägger beställningen.

Fyll i nedan formulär och spara det så återkommer vi till er så snart som möjligt.Med anledning av GPDR: Genom att skicka in detta formulär ger jag samtycke till att Adlersons Fönsterputs & Städ AB får spara mina uppgifter både elektroniskt och i pappersform.

Vi söker dig som vill

jobba hos oss

Är du intresserad av ett varierat, socialt och viktigt arbete? Vi på Adlersons letar efter Dig som vill vara en del av vår personalstyrka. Vi ser gärna att du är positiv, har lätt att samarbeta och har du körkort är det ett stort plus. Vi erbjuder arbete runt om i Storstockholm, heltid, deltid eller som ett extra jobb. Låter det spännande? Hör av dig! 

Skicka ditt cv: info@adlersons.se

Kontakta

oss

Behöver ni städhjälp på företaget? Kontakta oss för ett besök!

Kontakta oss

Visste du

att

Ett sätt att tvätta fönster är att blöta tidningspapper och använda det att tvätta rutan med. Torka sen av med torrt tidningspapper och du slipper alla streck och flammor.