Gratis hembesök

Gratis hembesök

Alla lägenheter och hus ser olika ut, och vi hjälper er att kostnadsfritt ta fram ett skräddarsytt förslag som passar för just ert boende. Vi kan även svara på lite frågor gällande RUT-avdraget under besöket om ni har funderingar kring det.

Innan vi lämnar ett slutgiltigt kostnadsförslag för er städning vill vi gärna besöka ert hem för att kunna ge er en rättvis bedömning. Vi går igenom bostaden och lyssnar på era önskemål och sammanfattar era behov för er städning och hemhjälpen. Efter det så tar vi fram ett kostnadsförslag som du i lugn och ro får ta ställning till.

Givetvis så kostar inte hembesöket något för er, den tjänsten bjuder vi på. Kontakta oss redan idag för att boka ditt kostnadsfria hembesök så tar vi fram ett skräddarsytt förslag. Ni kan självklart använda er av RUT-avdraget när ni beställer städning från oss!

Prisförslag

Tjänster

Välj en av våra tjänster för att få priser direkt

 

Vi söker dig som vill

jobba hos oss

Adlersons i Stockholm har cirka 150 medarbetare. Förutom vanlig städning och städtjänster så är flera av oss specialiserade och ceritfierade för olika typer av särskilda uppdrag, som till exempel fönsterpusning på hög höjd. Vi arbetar kontinuerligt med systematiskt arbetsmiljöarbete och med kompetensutveckling.

Kontakta

oss

Behöver ni städhjälp på företaget? Kontakta oss för ett besök!

Kontakta oss

Visste du

att

Badrumskaklet blir skinande rent om du tvättar det med en biltvättsvamp som innehåller vax schampo.