Gratis hembesök

Gratis hembesök

Alla lägenheter och hus ser olika ut, och vi hjälper er att kostnadsfritt ta fram ett skräddarsytt förslag som passar för just ert boende. Vi kan även svara på lite frågor gällande RUT-avdraget under besöket om ni har funderingar kring det.

Innan vi lämnar ett slutgiltigt kostnadsförslag för er städning vill vi gärna besöka ert hem för att kunna ge er en rättvis bedömning. Vi går igenom bostaden och lyssnar på era önskemål och sammanfattar era behov för er städning och hemhjälpen. Efter det så tar vi fram ett kostnadsförslag som du i lugn och ro får ta ställning till.

Givetvis så kostar inte hembesöket något för er, den tjänsten bjuder vi på. Kontakta oss redan idag för att boka ditt kostnadsfria hembesök så tar vi fram ett skräddarsytt förslag. Ni kan självklart använda er av RUT-avdraget när ni beställer städning från oss!

Prisförslag

Tjänster

Välj en av våra tjänster för att få priser direkt

 

Vi söker dig som vill

jobba hos oss

Är du intresserad av ett varierat, socialt och viktigt arbete? Vi på Adlersons letar efter Dig som vill vara en del av vår personalstyrka. Vi ser gärna att du är positiv, har lätt att samarbeta och har du körkort är det ett stort plus. Vi erbjuder arbete runt om i Storstockholm, heltid, deltid eller som ett extra jobb. Låter det spännande? Hör av dig! 

Skicka ditt cv: info@adlersons.se

Kontakta

oss

Behöver ni städhjälp på företaget? Kontakta oss för ett besök!

Kontakta oss

Visste du

att

Om kylskåpet luktar illa så ställer du in ett glas soda. Sodavatten drar åt sig lukten.