Visste du att:

... om kylskåpet luktar illa så ställer du in ett glas soda. Sodavatten drar åt sig lukten.

...mineralvatten på lite hushållspapper gör de rostfria vitvarorna fria från fingeravtryck.

...en glasdörr som gnids in med citronsaft och torkas av med hushållspapper blir skinande ren

...badrumskaklet blir skinande rent om du tvättar det med en biltvättsvamp som innehåller vaxshampo.

...vi städar ca 35 000 kvadratmeter per månad!

...du kan rengöra ett smutsigt grillgaller genom att låta det ligga i Coca-Cola över natten. Skrapa det sedan rent med en boll av ihopknycklad folie och spola av med vatten.

...du kan rengöra fogarna i duschen med en egen magisk deg med 50% bikarbonat och 50% potatismjöl och en liten skvätt vatten. Kleta det på fogarna, låt stå över natten och spola sen av kletet.

...ett sätt att tvätta fönster är att blöta tidningspapper och använda det att tvätta rutan med. Torka sen av med torrt tidningspapper och du slipper alla streck och flammor.

...du kan få skärbrädan ren och fräsch genom att diska den med diskmedel och skölj av den. Häll sedan på rejält med salt och låt stå i 10 minuter, och gnugga sen in saltet med en grov borste. Låt stå igen, och skölj sedan av med vatten.

...du kan ta kål på bananflugor genom att blanda 50% honung och 50% vitvinsvinäger och ett par droppar diskmedel i en burk utan lock. Låt burken sen stå ett par dagar så kommer flugorna dras dit!

Prisförslag

Tjänster

Välj en av våra tjänster för att få priser direkt

Vi söker dig som vill

jobba hos oss

Adlersons i Stockholm har cirka 150 medarbetare. Förutom vanlig städning och städtjänster så är flera av oss specialiserade och ceritfierade för olika typer av särskilda uppdrag, som till exempel fönsterpusning på hög höjd. Vi arbetar kontinuerligt med systematiskt arbetsmiljöarbete och med kompetensutveckling.

Kontakta

oss

Visste du

att

Ett sätt att tvätta fönster är att blöta tidningspapper och använda det att tvätta rutan med. Torka sen av med torrt tidningspapper och du slipper alla streck och flammor.