Vanliga frågor

Vi får ofta in frågor angående städningar och specifika önskemål om olika städtjänster. Nedan har vi samlat de mest populära frågorna som ni kunder önskar svar på. Om ni har ytterligare frågor är det bara ringa oss på 08-18 99 33.

Hur lång tid behöver ni för att städa ett kontor?
Svar: Allt beror på hur ytorna är planerade och möblerade, men ett estimat är att cirka 100 kvm tar 1.5 timme att städa, yta däröver diskuteras. Riktigt stora objekt där räknar man på en avverkning av 400 m2/timme

Hur ofta rekommenderas städning?
Svar: På ett vanligt kontor räcker det med städning 1 gång per vecka, men det är helt beroende på era önskemål och hur ni använder kontoret.

Hur gör man med tillträde till kontoret?
Svar: Vi förvarar kundernas nycklar och passerkort med en polisbricka inlåsta i ett speciellt säkerhetsskåp.

Hur funkar det med försäkring medan ni städar?
Svar: Det mesta täcks av er företagsförsäkring, och då står vi för självrisken. I annat fall har vi en egen företagsförsäkring som täcker skador där inte er försäkring gäller.

Hur funkar det med städprodukter och maskiner?
Svar: Vi använder oss av era maskiner som ni har på plats, men vi tar med egna städprodukter som vi gärna förvarar hos er. Vi ombesörjer även för påfyllning av städprodukter vid behov om ni så önskar.

Kan vi vara på kontoret medan ni städar?
Svar: Absolut, det är nästan bara en fördel om ni är på plats så vi kan ha direkkontakt med er under städningen.

Vad kostar det?
Svar: Allt beror på hur stor er lokal är och om ni har några specifika önskemål. Kontakta oss gärna för ett gratis kundbesök.

Har ni även hemstädning?
Svar: Absolut, kolla gärna in gärna un våra tjänster under Privat.

Gör en

kostnadskalkyl


Kvm
Rum
Uppskattat pris inkl moms
000 kr*


*) Kalkylen är endast en fingervisning. Ett mer exakt pris kan lämnas efter att vi besökt lägenheten/lokalen då vi fastställer vad just ni vill ska ingå i städningen och eventuella tillval.

Vi söker dig som vill

jobba hos oss

Adlersons i Stockholm har cirka 150 medarbetare. Förutom vanlig städning och städtjänster så är flera av oss specialiserade och ceritfierade för olika typer av särskilda uppdrag, som till exempel fönsterpusning på hög höjd. Vi arbetar kontinuerligt med systematiskt arbetsmiljöarbete och med kompetensutveckling.

Kontakta

oss

Visste du

att

Du kan rengöra ett smutsigt grillgaller genom att låta det ligga i Coca-Cola över natten. Skrapa det sedan rent med en boll av hopknycklad folie och spola av med vatten.