Vanliga frågor

Vanliga frågor

Vi får ofta in frågor angående städningar och specifika önskemål om olika städtjänster. Nedan har vi samlat de mest populära frågorna som ni kunder önskar svar på. Om ni har ytterligare frågor är det bara ringa oss på 08-18 99 33.

Hur lång tid behöver ni för att städa ett kontor?
Svar: Allt beror på hur ytorna är planerade och möblerade, men ett estimat är att cirka 100 kvm tar 1.5 timme att städa, yta däröver diskuteras. Riktigt stora objekt där räknar man på en avverkning av 400 m2/timme

Hur ofta rekommenderas städning?
Svar: På ett vanligt kontor räcker det med städning 1 gång per vecka, men det är helt beroende på era önskemål och hur ni använder kontoret.

Hur gör man med tillträde till kontoret?
Svar: Vi förvarar kundernas nycklar och passerkort med en polisbricka inlåsta i ett speciellt säkerhetsskåp.

Hur funkar det med försäkring medan ni städar?
Svar: Det mesta täcks av er företagsförsäkring, och då står vi för självrisken. I annat fall har vi en egen företagsförsäkring som täcker skador där inte er försäkring gäller.

Hur funkar det med städprodukter och maskiner?
Svar: Vi använder oss av era maskiner som ni har på plats, men vi tar med egna städprodukter som vi gärna förvarar hos er. Vi ombesörjer även för påfyllning av städprodukter vid behov om ni så önskar.

Kan vi vara på kontoret medan ni städar?
Svar: Absolut, det är nästan bara en fördel om ni är på plats så vi kan ha direkkontakt med er under städningen.

Vad kostar det?
Svar: Allt beror på hur stor er lokal är och om ni har några specifika önskemål. Kontakta oss gärna för ett gratis kundbesök.

Har ni även hemstädning?
Svar: Absolut, kolla gärna in våra tjänster under Privat.

Vi söker dig som vill

jobba hos oss

Är du intresserad av ett varierat, socialt och viktigt arbete? Vi på Adlersons letar efter Dig som vill vara en del av vår personalstyrka. Vi ser gärna att du är positiv, har lätt att samarbeta och har du körkort är det ett stort plus. Vi erbjuder arbete runt om i Storstockholm, heltid, deltid eller som ett extra jobb. Låter det spännande? Hör av dig! 

Skicka ditt cv: info@adlersons.se

Kontakta

oss

Behöver ni städhjälp på företaget? Kontakta oss för ett besök!

Kontakta oss

Visste du

att

Du kan ta kål på bananflugor genom att blanda 50% honung och 50% vitvinsvinäger och ett par droppar diskmedel i en burk utan lock. Låt burken sen stå ett par dagar så kommer flugorna dras dit!