Trappstädning

Trappstädning

Är din Bostadsrättsförmedling belägen i Stockholm och är i behov av trappstädning? Adlersons Fönsterputs & Städ kan hjälpa dig med det. Vi är verksamma i hela Stockholm och kan snabbt erbjuda ett gratis kundbesök. En ren och snygg port och trappuppgång ger ett härligt och välkomnande intryck, både för era gäster och för er som bor i föreningen. Behovet kan se väldigt olika ut, därför väljer vi att träffas där jobbet skall utföras. Vi värdesätter en ”personlig” relation med våra kunder, det ska vara lätt att komma med åsikter och känna att man har en person/kontakt man känner sig bekväm med. Vi arbetar tillsammans fram en plan för hur behovet tillfredställs, hur ofta och hur mycket hjälp som önskas. I en del bostadsrättsföreningar har vi rullande scheman som varierar i tid över året. På vinter halvåret behövs oftast tätare städtillfällen och på samma sätt är behovet mindre på sommarhalvåret, vi anpassar således tjänsten utefter kundens enskilda behov.

Varför ska man välja Adlersons som leverantör?

 Adlersons Fönsterputs & Städ AB har varit verksamma i många år, vi har samlat erfarenhet sedan starten 1954. Inledningsvis var fönsterputs den huvudsakliga tjänsten vi erbjöd men allteftersom har vi utökat med städning och allt vad det innebär. Idag arbetar vi i många olika miljöer såsom till exempel skolor, sjukhus, förskolor, kontor och i privata hem. Adlersons är ett mellanstort företag som idag drivs av Herr och Fru Adlersson, ett familjeföretag som är här för att stanna. Vi värdesätter kunden och dennes behov och kvalitén står alltid i fokus. Att ta hjälp med städning är att investera, en investering vi vill ska ge maximal utdelning. Vår övertygelse ligger i att en ren omgivning ger gladare människor. Finns det frågor och funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss per telefon, mail eller via sociala medier.

Vi söker dig som vill

jobba hos oss

Är du intresserad av ett varierat, socialt och viktigt arbete? Vi på Adlersons letar efter Dig som vill vara en del av vår personalstyrka. Vi ser gärna att du är positiv, har lätt att samarbeta och har du körkort är det ett stort plus. Vi erbjuder arbete runt om i Storstockholm, heltid, deltid eller som ett extra jobb. Låter det spännande? Hör av dig! 

Skicka ditt cv: info@adlersons.se

Kontakta

oss

Behöver ni städhjälp på företaget? Kontakta oss för ett besök!

Kontakta oss

Visste du

att

Badrumskaklet blir skinande rent om du tvättar det med en biltvättsvamp som innehåller vax schampo.