Kontorsstädning

Kontorsstädning

Adlersons Fönsterputs & Städ utför kontorsstädning i Stockholm. Vi kan erbjuda en skräddarsydd lösning för ditt företag, alla har så olika behov och önskningar. Kanske behövs bara lite extra hjälp någon gång eller ett fast rullande städschema. Vi städar alla dagar i veckan på önskat klockslag och tiden varierar naturligtvis utefter Ert behov. Ni önskar kanske blommor till receptionen, en fruktkorg till personalrummet eller byta av entrémattor? Det finns en rad tilläggstjänster vi kan erbjuda, fokuset ligger på Er och Er verksamhet. Att ta hjälp med städningen är ett sätt att spara tid, kraft och energi, en investering både i verksamhet och personal.

Vad kan du förvänta dig när du anlitar oss?

Adlersons Fönsterputs & Städ etablerades på 1950-talet och sedan dess har verksamheten varit aktiv. Inledningsvis utfördes endast fönsterputs men företaget har utvecklats på många plan och idag kan vi erbjuda en betydligt mer mångfacetterad verksamhet Vi städar idag på sjukhus, i skolor, på daghem, i egna hem både privat och via Stockholm Stad. Vi är ISO och miljöcertifierade och arbetar utefter de lagar och regler som finns kring vår bransch.

Om Ni är i behov av städning på Ert kontor/företag kontaktar ni oss. Vi bestämmer tid för ett förutsättningslöst möte där vi kommer till Er och ser över lokaler, behov och önskningar. Kundbesöket är kostnadsfritt, ett sätt för oss att få presentera oss och bolla alternativ. Sedan utformar vi en offert som Ni i lugn och ro ser över och därefter gör vi förhoppningsvis en affär. Synpunkter och liknande tas gärna emot, Ni är vår kund och för oss är våra kunder och vår personal vårt fokus. Vi kan leverera material såsom toalettpapper, tvål, diskmedel, toalettborstar etc om man så önskar. Materialet levereras sedan efter beställning till Era lokaler. Vid ytterligare frågor och funderingar är Ni varmt välkomna att kontakta oss!

Vi söker dig som vill

jobba hos oss

Är du intresserad av ett varierat, socialt och viktigt arbete? Vi på Adlersons letar efter Dig som vill vara en del av vår personalstyrka. Vi ser gärna att du är positiv, har lätt att samarbeta och har du körkort är det ett stort plus. Vi erbjuder arbete runt om i Storstockholm, heltid, deltid eller som ett extra jobb. Låter det spännande? Hör av dig! 

Skicka ditt cv: info@adlersons.se

Kontakta

oss

Behöver ni städhjälp på företaget? Kontakta oss för ett besök!

Kontakta oss

Visste du

att

Vi städar ca 35 000 kvadratmeter per månad!