Fönsterputs

Fönsterputs

Adlersons Fönsterputs & Städ har lång erfarenhet av fönsterputs i Stockholm. Att putsa fönster är ett hantverk, ett hantverk vi utfört sedan 1950-talet. Adlersons startade som ett renodlat fönsterputsföretag och det är härur vi byggt vår verksamhet. Vår personal utbildas hos oss innan de arbetar ute hos kund, på så sätt kan vi ta ansvar för att arbetet utförs korrekt. Rena fönster är viktigt, att se bättre ut helt enkelt. Rena fönster ger ett proffsigt intryck, det signalerar ordning och reda. Du kan som kund till oss boka fönsterputs för ett enstaka tillfälle eller på ett rullande schema om så önskas. Vi är även utbildade att puts på hög höjd. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice eller besök oss i sociala medier.

Varför ska man lägga pengar på fönsterputs?

När besparingar ska genomföras prioriteras ofta fönsterputs och städning. Det kan framstå som en världslig sak att ta hjälp med servicetjänster av det slag, kanske kan ni utföra det inom organisationen till och med. Men fördelarna med en ren omgivning när du arbetar ska inte förringas. Människor tenderar att prestera högre, vara gladare och må bättre i en ren miljö. Idag byggs det allt fler hus med stora glaspartier. Stora fönster eller glaspartier skapar en ljus insida av fastigheten men också en utsida som är bildskön. Ibland glöms dock bort att glaset bör vara rent för att upplevelsen ska vara total. Att investera i fönsterputs är att investera dels i fastigheten men också i människorna som befinner sig i fastigheten. Det är enormt mycket trevligare att titta ut genom rena fönster och det är otroligt mycket trevligare att titta på en fasad med glittrande fönster. Du hör av dig till oss så ordnar vi en tid för ett gratis kundbesök och går igenom dina behov!

Vi söker dig som vill

jobba hos oss

Är du intresserad av ett varierat, socialt och viktigt arbete? Vi på Adlersons letar efter Dig som vill vara en del av vår personalstyrka. Vi ser gärna att du är positiv, har lätt att samarbeta och har du körkort är det ett stort plus. Vi erbjuder arbete runt om i Storstockholm, heltid, deltid eller som ett extra jobb. Låter det spännande? Hör av dig! 

Skicka ditt cv: info@adlersons.se

Kontakta

oss

Behöver ni städhjälp på företaget? Kontakta oss för ett besök!

Kontakta oss

Visste du

att

Du kan ta kål på bananflugor genom att blanda 50% honung och 50% vitvinsvinäger och ett par droppar diskmedel i en burk utan lock. Låt burken sen stå ett par dagar så kommer flugorna dras dit!