Företag

Som företag kan du beställa all din städning från oss. Du kan även välja enskilda delar som t ex fönsterputsning, storstädning eller flyttstädning. Behöver du en extra städning vid enstaka tillfälle? Inga problem!

Vi städar sju dagar i veckan året runt. På dina villkor och efter dina önskemål. Dessutom använder vi professionella maskiner och miljövänliga medel. Du bestämmer dag, tid och antal tillfällen. Vi har alla möjliga typer av tjänster som gör att ni kan lägga er tid på att ta hand om era kunder. Vi erbjuder kontorsstädning, städning av trapphus, fönsterputs (även på hög höjd), snöskottning, servicearbeten, osv.

Kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt kundbesök så kommer vi ut till er och berättar mer om våra städtjänster.

Gör en

kostnadskalkyl

 för hemstädning


Kvm
Rum
Uppskattat pris inkl moms
000 kr*


*) Kalkylen är endast en fingervisning och gäller hemstädning (ej flyttstädning eller fönsterputs). Ett mer exakt pris kan lämnas efter att vi besökt lägenheten/lokalen då vi fastställer vad just ni vill ska ingå i städningen och eventuella tillval.

Vi söker dig som vill

jobba hos oss

Adlersons i Stockholm har cirka 150 medarbetare. Förutom vanlig städning och städtjänster så är flera av oss specialiserade och ceritfierade för olika typer av särskilda uppdrag, som till exempel fönsterpusning på hög höjd. Vi arbetar kontinuerligt med systematiskt arbetsmiljöarbete och med kompetensutveckling.

Kontakta

oss

Visste du

att

Om kylskåpet luktar illa så ställer du in ett glas soda. Sodavatten drar åt sig lukten.