Företag

Företag

Som företag kan du beställa all din städning från oss. Du kan även välja enskilda delar som t ex fönsterputsning, storstädning eller flyttstädning. Behöver du en extra städning vid enstaka tillfälle? Inga problem!

Vi städar sju dagar i veckan året runt. På dina villkor och efter dina önskemål. Dessutom använder vi professionella maskiner och miljövänliga medel. Du bestämmer dag, tid och antal tillfällen. Vi har alla möjliga typer av tjänster som gör att ni kan lägga er tid på att ta hand om era kunder. Vi erbjuder kontorsstädning, städning av trapphus, fönsterputs (även på hög höjd), snöskottning, servicearbeten, osv.

Kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt kundbesök så kommer vi ut till er och berättar mer om våra städtjänster.

Vi söker dig som vill

jobba hos oss

Är du intresserad av ett varierat, socialt och viktigt arbete? Vi på Adlersons letar efter Dig som vill vara en del av vår personalstyrka. Vi ser gärna att du är positiv, har lätt att samarbeta och har du körkort är det ett stort plus. Vi erbjuder arbete runt om i Storstockholm, heltid, deltid eller som ett extra jobb. Låter det spännande? Hör av dig! 

Skicka ditt cv: info@adlersons.se

Kontakta

oss

Behöver ni städhjälp på företaget? Kontakta oss för ett besök!

Kontakta oss

Visste du

att

Du kan rengöra fogarna i duschen med en egen magisk deg med 50% bikarbonat och 50% potatismjöl och en liten skvätt vatten. Kleta det på fogarna, låt stå över natten och spola sen av kletet.