Företag

Företag

Som företag kan du beställa all din städning från oss. Du kan även välja enskilda delar som t ex fönsterputsning, storstädning eller flyttstädning. Behöver du en extra städning vid enstaka tillfälle? Inga problem!

Vi städar sju dagar i veckan året runt. På dina villkor och efter dina önskemål. Dessutom använder vi professionella maskiner och miljövänliga medel. Du bestämmer dag, tid och antal tillfällen. Vi har alla möjliga typer av tjänster som gör att ni kan lägga er tid på att ta hand om era kunder. Vi erbjuder kontorsstädning, städning av trapphus, fönsterputs (även på hög höjd), snöskottning, servicearbeten, osv.

Kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt kundbesök så kommer vi ut till er och berättar mer om våra städtjänster.

Vi söker dig som vill

jobba hos oss

Adlersons i Stockholm har cirka 150 medarbetare. Förutom vanlig städning och städtjänster så är flera av oss specialiserade och ceritfierade för olika typer av särskilda uppdrag, som till exempel fönsterpusning på hög höjd. Vi arbetar kontinuerligt med systematiskt arbetsmiljöarbete och med kompetensutveckling.

Kontakta

oss

Behöver ni städhjälp på företaget? Kontakta oss för ett besök!

Kontakta oss

Visste du

att

Du kan ta kål på bananflugor genom att blanda 50% honung och 50% vitvinsvinäger och ett par droppar diskmedel i en burk utan lock. Låt burken sen stå ett par dagar så kommer flugorna dras dit!